Coșul tău (0)

Daca nu sunteti multumit de produsele achizitionate sau pur si simplu v-ati razgandit, le puteti returna cu usurinta in termen de maxim 30 zile lucratoare de la data primirii, iar noi va vom inapoia contravaloarea lor.


Ordonanta Guvernului 34/2014 prevede urmatoarele:


" Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. "


"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli de transport)."Pentru returnarea produselor care nu fac obiectul unei reclamatii de garantie, se urmeaza pasii/conditiile urmatoare:


  1. Trimiterea unei notificari prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact" din cadrul site-ului, mentionand numarul facturii din care provin produsele, denumirea si cantitatea reperelor in cauza.
  2. Dupa ce primiti confirmarea noastra, produsele se pot returna personal sau prin curier la punctul de lucru S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., adresa Str. Victor Hugo Nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu,  tel. 0784.218.046, impreuna cu o copie a facturii/bonului de vanzare.
  3. Produsele returnate se accepta numai in componenta completa (in aceeasi stare in care le-ati primit dumneavoastra), pentru a putea fi revandute ca produse noi.
  4. In cazul in care optati pentru livrarea prin curier, va rugam sa impachetati produsele corespunzator, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de scoci sau alte deteriorari legate de impachetare (recomandam folosirea ambalajului in care ati primit comanda de la noi).
  5. Costul transportului va fi suportat direct de catre Client in momentul ridicarii coletului de catre firma de transport, la preturile practicate de catre aceasta.
  6. Din motive administrative, va rugam sa NU trimiteti produsele optand pentru serviciul de ramburs.
  7. Dupa ce coletul ajunge la noi, se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar dumneavoastra veti fi instiintat prin apel telefonic sau pe adresa de e-mail.
  8. Contravaloarea produselor returnate se depune GRATUIT in contul IBAN comunicat de catre client (contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura) sau prin Posta Romana folosind serviciul mandat postal, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produsului la sediu.
  9. Valoarea produselor returnate nu compenseaza comenzile plasate ulterior.
  10. Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari sunt suportate de catre client.

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati plasat comanda.NU vor fi acceptate coletele care:


ATENTIE! Pentru comanda speciala de piese originale (OE) NU se accepta retur!


Modelul pentru formularul de retragere se poate descarca aici.
Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.8/5 based on 386 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate