Coșul tău (0)

Anvelope Bridgestone - Ecopia EP150

Bridgestone Ecopia EP150

Bridgestone Ecopia EP150 este una din anvelopele pe care Bridgestone este realiazta din punct de vedere ecologic orientate spre Grand Touring, anvelope de vara dezvoltate pentru conducatorii auto coupe si sedan care doresc sa combine tractiunea, manipularea si confortul, cu impactul redus asupra mediului. Ecopia EP150 sunt anvelope proiectate pentru a imbunatati economia de combustibil a vehiculului prin reducerea rezistentei la rulare a pneurilor, impreun? cu dioxid de carbon (CO2) in timpul functionarii. EP150 Ecopia este proiectat pentru conditii uscate si umede, dar, ca toate anvelopele de vara nu este destinat pentru a fi condus in apropierea temperaturilor de inghet, prin zapada sau pe gheata.
Ecopia EP150 foloseste un compus al benzii de rulare, pe care Bridgestone il utilizeaza la productia anvelopelor implementand sistemul unic de NanoPro-Tech (nanostructura-Oriented Proprietati tehnologia de control) pentru a reduce rezistet?a la rulare si pierderi de energie mentinand in acelasi timp de tractiune umed.


« Anvelope Bridgestone


Suport clienți

Contact AnvelopeX

str. Stefan Cel Mare, nr.66
550316 Sibiu


Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.5/5 based on 14 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate