Coșul tău (0)

Termeni si conditii de utilizare AnvelopeXPreambulFolosirea, vizitarea si efectuarea de comenzi prin intermediul site-ului Anvelopex (denumit si "SITE") implica acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Societatea isi asuma dreptul de a aduce modificari acestor prevederi, fara o notificare prealabila. Accesand pagina "Termeni si conditii" din cadrul site-ului AnvelopeX.ro, puteti citi cea mai recenta versiune a acestor prevederi.Acest site este administrat de S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. (denumita si "SOCIETATE"), cu sediul social in Sibiu, Str. Victor Hugo Nr. 2, jud. Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/554/2015 si cod fiscal RO34627382, e-mail office@anvelopex.ro, telefon 0784.218.046.
1. DefinitiiIn cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:UTILIZATOR – persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale si care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului.


MEMBRU – persoana care acceseaza site-ul in scopuri private sau profesionale, care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului si a indeplinit pasii necesari pentru inregistrarea unui cont pe site-ul AnvelopeX.ro.


CLIENT/CUMPARATOR – persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale, care a acceptat termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, ce initiaza si finalizeaza o comanda.


COMANDA – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Comanda si Cumparatorul este de acord sa o primeasca si sa plateasca contravaloarea acesteia.


CONTRACT - comanda confirmata de catre Vanzator.


VANZATOR/SOCIETATE – S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., cu sediul social in Sibiu, Str. Victor Hugo Nr. 2, jud. Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/554/2015 si cod fiscal RO34627382, e-mail office@anvelopex.ro, telefon 0784.218.046.


SITE/AnvelopeX.ro – magazinul online AnvelopeX.ro, prin intermediul caruia utilizatorii pot initia comenzi, avand acces la informatii privind produsele si serviciile oferite de S.C. BIBACO TOTAL S.R.L..


CONTINUT – fotografii, texte, specificatii tehnice, preturi si celelalte informatii care se gasesc pe site.
2. Drepturi de autorNumele si sigla site-ului sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite fara acordul scris al proprietarului.


Intregul continut al site-ului AnvelopeX.ro este proprietatea S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr.8/1996). Folosirea de catre orice persoana, fara acordul S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., a elementelor de grafica web, scripturi, programe, baze de date, imagini, text, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal). Astfel, sunt interzise: accesarea site-ului AnvelopeX.ro de catre dispozitive sau programe automate sau copierea manuala a continutului, precum si publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.


Informatiile de pe site pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator.


Raportarea cazurilor incalcarii drepturilor de autor se poate face la adresa office@anvelopex.ro.
3. Confidentialitatea datelor cu caracter personalAnvelopeX.ro se angajeaza sa respecte cu strictete dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si se angajeaza sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in vederea informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.


S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale.


Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre AnvelopeX.ro numai in scopul declarat al acestui site: pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzii, pentru a livra comanda, pentru a informa utilizatorii privind situatia contului de pe AnvelopeX.ro, pentru marketing, publicitate si statistica, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.


Prin abonarea la newsletter-ul AnvelopeX.ro, utilizatorii isi manifesta expres acordul de a primi, pe langa newsletter-ul periodic, notificari din partea AnvelopeX.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate, felicitari, cupoane de reducere/cadou sau alte mesaje. Renuntarea la primirea newsletter-ului se poate face utilizand link-ul din footer-ul newsletter-ulului primit pe e-mail, accesand sectiunea "Cont client" din cadrul site-ului sau trimitand un e-mail la office@anvelopex.ro. De asemenea, orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de e-mail pe site-ul AnvelopeX.ro poate opta pentru stergerea acesteia si a tuturor datelor legate de ea din baza de date a Vanzatorului. Pentru a sterge informatiile furnizate din baza de date, este de ajuns sa ne contactati prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact" din cadrul site-ului. AnvelopeX.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori, eventuale probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul sau actiunilor unor terte persoane.


AnvelopeX.ro nu solicita Clientilor sau Utilizatorilor sai prin nici un mijloc de comunicare (e-mail, telefonic, SMS etc.) informatii referitoare la date confidentiale, conturi/carduri bancare sau parole personale. Clientul/Membrul isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea unui tert a datelor sale confidentiale. AnvelopeX.ro declina orice responsabilitate in situatia in care un Membru/Client ar fi/este prejudiciat sub orice forma de catre un tert care ar pretinde ca este/reprezinta interesele AnvelopeX.ro. Clientul sau Membrul va informa AnvelopeX.ro asupra unor asemenea tentative, folosind datele de contact.


S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. garanteaza ca nu vinde, nu ofera, nu divulga datele personale ale utilizatorilor niciunei terte parti, fara acordul prealabil si explicit al acestora.


AnvelopeX.ro nu promoveaza SPAM-ul.


S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. este operator de date cu caracter personal inregistrat la A.N.S.P.D.C.P. sub numarul de notificare 38210.


Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege.


Anumite informații ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, județ) sunt transmise pe o durată limitată de timp către serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, în scopul trimiterii unui mesaj în numele magazinului pentru a gestiona în mod independent opinia clienților cu privire la magazinul nostru. Părerea clienților va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informațiile sunt șterse automat de către sistemul serviciului partener după ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terțe sisteme pentru trimiterea tehnică a mesajelor, astfel încăt să se asigure că acestea ajung la clienți.
4. Continutul site-uluiInformatia continuta in acest site are caracter general si a fost introdusa cu buna-credinta. Societatea nu garanteaza ca informatiile continute in acest site sunt complete sau exacte si nu trebuie considerate ca fiind relevante in anumite situatii. Nici societatea, nici angajatii sai sau membrii familiilor lor nu pot fi facuti raspunzatori pentru vreo pierdere, distrugere sau cheltuiala (incluzand, dar fara a se limita la orice pierdere de profit, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta) care poate decurge din accesul sau folosinta prezentului site. Societatea isi rezerva dreptul de a face schimbari si corecturi in prezentul site, atunci cand doreste si fara o notificare prealabila.


In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, Vanzatorul nu garanteaza si/sau confirma sub nici o forma tipul de informatie gasite pe acestea. Ramane la aprecierea Clientului daca viziteaza sau nu aceste site-uri si ia sau nu in considerare informatia gasita acolo. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii acestora.
5. Cont de membruCrearea contului se va realiza prin accesarea rubricii de autentificare din cadrul site-ului, apasand butonul "Inregistrare" si urmand pasii necesari inregistrarii. In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe site-ul AnvelopeX.ro, atunci acesta se va crea automat folosind adresa de e-mail, detaliile personale si de livrare. Apoi, veti primi o parola prin e-mail, pe care o veti folosi pentru a va accesa in orice moment contul AnvelopeX.ro. Adresa dumneavoastra de e-mail va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent – va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.


AnvelopeX.ro poate limita accesul anumitor utilizatori/membri in functie de comportamentul si modalitatea de utilizare a site-ului avute anterior. Membrul este responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces a contului de membru, orice activitate desfasurata sub numele de utilizator fiind integral in responsabilitatea membrului. Clientul este obligat sa completeze formularul de inregistrare inscriind informatii adevarate, corecte, actuale si complete. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne rezervam dreptul de a bloca accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului, fara nici o notificare prealabila. Membrul este de acord sa instiinteze Vanzatorul imediat despre pierderea parolei sau dupa sesizarea unei activitati neautorizate sub contul de membru al acestuia.


Fiecare Membru poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi Membri/Clienti. In situatia in care se descopera accese de acest gen, AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul de a anula sau a suspenda accesul Clientului.
6. Comanda si documente contractualea. Conditii


Prin lansarea unei comenzi telefonice sau electronice pe site-ul AnvelopeX.ro, Clientul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor si conditiilor prezente. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Client, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a accepta sau nu o comanda, in conformitate cu legislatia in vigoare. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se va face electronic (e-mail).


AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul de a nu raspunde tuturor solicitarilor de orice natura, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.).


In unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel putin 10% din valoarea produselor, conform specificului fiecarei comenzi. Acest aspect va fi comunicat Clientului inainte de finalizarea acesteia.


Atat pretul, cat si specificatiile tehnice ale produselor nu reprezinta niciun fel de obligatie contractuala, si pot fi schimbate fara nici o notificare in prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produsul real.


Produsele comercializate prin intermediul AnvelopeX.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului, si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie (pe spatele facturii sau ca document separat)b. Lansarea unei comenzi


Pentru a lansa o comanda pe site-ul AnvelopeX.ro, dupa alegerea cu atentie a produselor, se apasa butonul "Cumpara", iar ulterior butonul "Finalizeaza comanda". Se vor urmari pasii descrisi privind autentificarea sau se vor completa formularele pentru adresele de livrare si facturare, se vor alege metodele de livrare si plata si, optional, se vor lasa observatii despre comanda in campul dedicat. Dupa verificarea datelor mai sus mentionate se va apasa butonul "Finalizare comanda", iar din acel moment comanda se va considera ca fiind valida. Prin finalizarea comenzii, clientul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adecvate la data plasarii comenzii.

In urma finalizarii comenzii pe site-ul AnvelopeX.ro, clientul va receptiona un e-mail de confirmare a comenzii, ce va indeplini conditiile impuse de art. 7 alin.(2) si art. 8 alin.(7) din OG nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta. Dupa primirea confirmarii pe e-mail, Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de catre unul din reprezentatii Vanzatorului pentru reconfirmarea comenzii. Acest pas este necesar pentru verificarea acesteia si stabilirea detaliilor.

Comanda se poate efectua si telefonic, cu conditia ca Utilizatorul/Clientul sa fie asistat la telefon de un reprezentant AnvelopeX.ro. Termenii si Conditiile mentionate pe acest site se aplica si in cazul acestor comenzi telefonice. 

c. Anularea comenzii de catre Vanzator


S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. poate denunta automat comanda efectuata de catre client, fara nicio obligatie ulterioara a nici uneia dintre parti, in urmatoarele conditii:Desi S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. face tot posibilul pentru a furniza produsele mentionate in confirmarea comenzii, este posibil ca acesta sa se afle totusi in imposibilitatea de a furniza Clientului produsele comandate din cauza fluctuatiilor semnificative ale stocurilor care nu permit asigurarea unei disponibilitati absolute. In cazul in care S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. nu poate executa contractul din cauza indisponibilitatii produselor, va informa Clientul despre aceasta indisponibilitate, la data la care acest caz este luat la cunostina de catre Vanzator.d. Anularea comenzii de catre Client


Clientul poate anula o comanda la scurt timp dupa ce a fost trimisa (maxim 12 ore), contactand Vanzatorul la unul din numerele de telefon afisate in sectiunea "Contact" sau in partea superioara a site-ului. In cazul in care comanda a fost expediata, Clientul o poate returna in maxim 14 zile calendaristice (produsele trebuie sa fie nefolosite si in ambalajul original), conform cu politica de returnare prezentata in acesti termeni si conditii.e. Clauze


Prezentii Termeni si Conditii au valoare de clauze ale contractului incheiat intre parti. La aceste clauze se adauga urmatoarele mentiuni cu privire la obiectul Contractului si obligatiile partilor:


Potrivit art. 1.657 si art. 1.660 Cod Civil, obiectul contractului il reprezinta bunul/produsul vandut, in schimbul caruia clientul va achita pretul stabilit pe site, acesta fiind unul serios si determinat. Prin prezentul contract AnvelopeX.ro se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar clientul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.
7. Extinderea obligatiilor Vanzatoruluia. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra produsele care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.


b. Informatiile prezentate pe site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul va face eforturi pentru a prezenta informatiile cele mai relevante, astfel incat produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.


c. Comunicarea cu AnvelopeX.ro – se poate face prin interactiunea cu acesta, prin postarea opiniilor vis-a-vis de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "Contact". Vor fi excluse din site sau ignorate pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
8. Pret si facturaPreturile produselor afisate in cadrul site-ului AnvelopeX.ro sunt exprimate in LEI si includ T.V.A. conform legii in vigoare. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Vanzatorul isi stabileste singur preturile produselor si ale ofertelor speciale existente pe site-ul AnvelopeX.ro, acestea putand fi modificate oricand fara notificarea prealabila a utilizatorilor, fiind aduse la cunostinta utilizatorilor prin intermediul prezentului site. Modificarile de pret intervenite dupa finalizarea unei comenzi si inainte de livrarea produsului nu se vor aplica pentru respectivii clienti cu privire la comenzile deja finalizate. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Vanzatorul isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
9. PromotiiAnvelopeX.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza, acestea fiind aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar inscrierile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea, promotiile se aplica doar inscrierilor care sunt inregistrate de catre Vanzator in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. In perioada unei campanii de reducere, DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA, ci se va aplica discountul cu valoarea cea mai mare. Nu vor face obiectul procesului de retur produsele provenite din comenzi pentru care s-au folosit cupoane valorice de cumparaturi generate in urma desfasurarii unor campanii de marketing. AnvelopeX.ro poate oricand anula, modifica sau amana o activitate promotionala, dar cu anuntarea prealabila a acestei masuri pe site.
10. PlataPlata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:


a. Plata ramburs


Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre S.C. BIBACO TOTAL S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.


b. Cont bancar


Plata comenzii se poate efectua in avans prin ordin de plata/transfer bancar, in baza facturii proforme emise de S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., numai dupa ce comanda a fost verificata si reconfirmata de catre un reprezentant AnvelopeX.ro. Dovada platii trebuie trimisa la adresa de e-mail office@anvelopex.ro, urmand ca livrarea sa fie efectuata numai dupa intrarea banilor in contul S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., cont deschis la ING BANK NV avand IBAN: RO36 INGB 0000 9999 0507 5885.


c. Plata numerar sau card doar la punctul de lucru din Sibiu


Metoda de plata valabila doar pentru ridicarea produselor de la punctul de lucru al firmei (Str. Victor Hugo Nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu).


d. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard)


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


e. Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi


Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


f. Prin card de credit emis de BCR


E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si bani inapoi!
Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website www.anvelopex.ro si beneficiezi de oferta standard de 6 rate fara dobanda! Mai mult, primesti anual 1% bani inapoi.
Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • BCR Wizz Air MasterCard
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard
Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata "Online prin card bancar" si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre banca emitenta, Banca Comerciala Romana prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.
Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?
 • Aplica acum pe www.bundeplata.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR (0800.801.227)
Spor la cumparaturi!


g. Prin card de credit emis de Banca Transilvania (Programul Star BT)


Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Acum e mai usor sa-ti cumperi tot ce iti doresti cu cardul STAR de la Banca Transilvania.

Ti-ai ales produsul dorit? Cu cardul STAR poti sa platesti in 6 RATE fara dobanda.

Sunt incluse in programul STAR Card cardurile de cumparaturi: STAR Forte, STAR Forte pentru Medici, STAR Gold, Visa Gold BT-Rotary, STAR Platinum, Visa Business Gold Credit Card, Visa Business Silver Credit Card, BT Flying Blue Classic si BT Flying Blue Premium.

Daca nu ai unul dintre cardurile din programul STAR aplica aici si platile online devin mai simple ca oricand:
Rate fara dobanda Perioada de gratie de pana la 56 de zile Comision zero la toate cumparaturile Plati sigure pe internet
Intra pe www.starbt.ro si afla toate avantajele programului STAR.
0800 80 2273(CARD) Apel gratuit din orice retea nationala, fixa sau mobila
*8028 Apelabil din orice retea nationala, fixa si mobila
0264.594.337 Apelabil din orice retea, inclusiv international


h. Prin card de credit emis de BRD Finance


Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :
- alegi produsele dorite
- alegi optiunea de plata potrivita nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :
a) plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile : 0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie, 0% comision pentru tranzactia efectuata.
b) plata in rate cu 0% dobanda, alegand durata de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.
Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si optiunile de plata, precum si exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.


i. Prin card de credit emis de Alpha Bank


“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD, MASTERCARD CREDIT)"

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de la comerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort - pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.
Convenabil - bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.
Flexibilitate - poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.
Libertate - esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”
11. LivrareLivrarea produselor comandate de catre Client se va face prin intermediul unei societati de curierat rapid, respectiv DPD Romania sau Star Curier, in oricare localitate de pe teritoriul Romaniei. De asemenea, comanda se poate ridica personal de la punctul de lucru al Vanzatorului (Str. Victor Hugo Nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu), fara costuri suplimentare.


Costul transportului prin curier este:


 • GRATUIT pentru orice comanda de minim 4 anvelope/jante;
 • 20 RON (TVA inclus) pentru comenzile care nu depasesc acest prag, indiferent de numarul de produse sau greutate.

AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul sa efectueze verificarea si reconfirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor. Daca o comanda nu este confirmata in doua zile lucratoare, AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul de a anula aceasta comanda.


In mod obisnuit, produsele sunt livrate in termen de 24-48 de ore (in zilele lucratoare, exluzand zilele de sambata, duminica si zilele de sarbatoare) din momentul confirmarii disponibilitatii produselor comandate. Este posibil ca, in cazul in care exista o cerere mare pentru un anumit produs, stocul de la depozit sa se epuizeze, astfel incat termenul de livrare al produsului sa fie mai mare. In aceasta situatie, Clientul va fi notificat telefonic pentru fiecare caz in parte. In eventualitatea depasirii termenului de livrare comunicat, AnvelopeX.ro va informa telefonic Clientul si va agrea sau nu cu acesta prelungirea termenului de livrare cu o perioada ce nu va depasi termenul de livrare prevazut initial. In cazul in care, in cadrul noii perioade agreate de comun acord, produsul va fi indisponibil pentru livrare, Clientul poate solicita rezilierea contractului la distanta si anularea comenzii. Dupa ce expedierea comenzii s-a efectuat. AnvelopeX.ro nu este raspunzator de termenul de livrare pana la destinatar, acesta fiind tranferat societatii de curierat rapid.


Cumparatorul se obliga la preluarea marfii comandate si livrate. Prin exceptie se accepta returnarea marfii livrate in cazul in care Vanzatorul a livrat eronat sau in cazul in care marfa este in garantie, cu respectarea riguroasa a prevederilor garantiei.


Societatea va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si transmiterea acestora la Client in condiţii optime, insa AnvelopeX.ro nu va raspunde de distrugerile, deteriorarile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului. Riscul de pierdere sau deteriorare a marfurilor este transferat la expediere odata cu predarea produselor de catre Vanzator curierului sau direct Clientului. Pentru ca produsele care ajung la Client sa corespunda unui nivel calitativ cat mai inalt, acestea sunt strict verificate inainte de ambalare in vederea livrarii.


In momentul preluarii pachetului, Clientul are obligatia de a verifica integritatea acestuia. Daca exista nereguli, inregistrati-le impreuna cu agentul curierului intr-un proces verbal pe care il expediati apoi pe adresa noastra sau il trimiteti prin e-mail la adresa office@anvelopex.ro. Vom avea astfel posibilitatea, in aceasta situatie neplacuta, de a remedia eventualele probleme aparute in timpul transportului, pe baza procesului verbal de constatare. Daca pachetul este avariat si nu este anexat procesul verbal legat de avaria acestuia, clientul are dreptul sa refuze primirea pachetului. Daca acesta primeste pachetul avariat fara procesul verbal, o va face pe propria raspundere. Pentru validarea altor reclamatii, Clientul va pastra bonul de achitare a coletului. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la momentul livrarii/efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul ridicarii de la punctul de lucru al Vanzatorului).


In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora. Acceptarea va fi facuta atunci cand produsele sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca produsele livrate nu sunt conforme cu comanda sau Vanzatorul a livrat eronat, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate produsele.


Valoarea maxima a obligatiilor Vanzatorului fata de orice Client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la Clientul respectiv, sume reprezentand valoarea produselor livrate necorespunzator sau nelivrate. AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Vanzator care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
12. ReturnareDaca nu sunteti multumit de produsele achizitionate sau pur si simplu v-ati razgandit, le puteti returna cu usurinta in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii, iar noi va vom inapoia contravaloarea lor.


Ordonanta Guvernului 34/2014 prevede urmatoarele:


"Cu excepţia cazurilor prevăzute la art. 16, consumatorul beneficiază de o perioadă de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distanţă sau dintr-un contract în afara spaţiilor comerciale, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14. "


"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor (cheltuieli de transport)."Pentru returnarea produselor care nu fac obiectul unei reclamatii de garantie, se urmeaza pasii/conditiile urmatoare:


 1. Trimiterea unei notificari prin intermediul unui e-mail la una dintre adresele specificate la rubrica "Contact" din cadrul site-ului, mentionand numarul facturii din care provin produsele, denumirea si cantitatea reperelor in cauza.
 2. Dupa ce primiti confirmarea noastra, produsele se pot returna personal sau prin curier la punctul de lucru S.C. BIBACO TOTAL S.R.L., adresa Str. Victor Hugo Nr. 2, Sibiu, jud. Sibiu,  tel. 0784.218.046, impreuna cu o copie a facturii/bonului de vanzare.
 3. Produsele returnate se accepta numai in componenta completa (in aceeasi stare in care le-ati primit dumneavoastra), pentru a putea fi revandute ca produse noi.
 4. In cazul in care optati pentru livrarea prin curier, va rugam sa impachetati produsele corespunzator, astfel incat ambalajul producatorului sa nu prezinte urme de scoci sau alte deteriorari legate de impachetare (recomandam folosirea ambalajului in care ati primit comanda de la noi).
 5. Costul transportului va fi suportat direct de catre Client in momentul ridicarii coletului de catre firma de transport, la preturile practicate de catre aceasta.
 6. Din motive administrative, va rugam sa NU trimiteti produsele optand pentru serviciul de ramburs.
 7. Dupa ce coletul ajunge la noi, se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar dumneavoastra veti fi instiintat prin apel telefonic sau pe adresa de e-mail.
 8. Contravaloarea produselor returnate se depune GRATUIT in contul IBAN comunicat de catre client (contul IBAN trebuie sa apartina persoanei pe numele careia s-a eliberat factura) sau prin Posta Romana folosind serviciul mandat postal, in termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produsului la sediu.
 9. Valoarea produselor returnate nu compenseaza comenzile plasate ulterior.
 10. Contravaloarea produselelor deteriorate in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari sunt suportate de catre client.

Va rugam sa respectati termenii de returnare cu care ati fost de acord in momentul in care ati plasat comanda.NU vor fi acceptate coletele care:

 • au fost trimise fara notificare prealabila;
 • au fost trimise in sistem ramburs;
 • contin produse pe "comanda speciala" (COMANDA SPECIALA este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Client si care nu se afla in stocul uzual al Vanzatorului, dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Vanzatorul va informa Clientul daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala);
 • nu contin elementele necesare identificarii returului (copie a facturii/bonului de vanzare).

ATENTIE! Pentru comanda speciala de piese originale (OE) NU se accepta retur!


Modelul pentru formularul de retragere se poate descarca aici.
13. GarantieProdusele comercializate de AnvelopeX.ro sunt interschimbabile cu piesele originale conform cataloagelor si listelor editate de producatori. Majoritatea produselor comercializate de Vanzator sunt de echipare originala in productia mondiala de autoturisme, neexistand diferente intre acestea si cele destinate pietei pieselor de schimb.


Se acorda garantie pentru produsele comercializate de catre AnvelopeX.ro dupa cum urmeaza:

 • 24 luni pentru anvelope si lanturi auto;
 • 24 luni pentru jante auto;
 • 12 luni pentru piese si accesorii auto;


Pentru produsele care au garantie acordata de producator, aceasta se va aplica conform cu documentatia producatorului.


Garantia se aplica in conformitate cu Legea 449/2003 privind vanzarea produselor si garantia asociata acestora si O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorului.


Produsele care prezinta in perioada de garantie defecte de material sau de fabricatie vor fi inlocuite cu altele noi, conform legii.


Termenul de garantie curge de la data inscrisa pe factura/bonul de vanzare.


Vanzatorul este exonerat de raspundere privind garantia produsului sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele cazuri:


 1. Produsul nu a fost cumparat de la AnvelopeX.ro.
 2. Piesa nu a fost montata intr-un atelier de specialitate autorizat de R.A.R.
 3. Piesa s-a defectat datorita unui montaj incorect sau datorita montarii impreuna cu piese conexe uzate, defecte sau modificate.
 4. Piesa a fost gresit aleasa sau a fost utilizata pentru alt scop decat cel indicat in catalogul producatorului.
 5. Piesa nu a fost identificata corect din cauza prezentarii de catre cumparator a unor date eronate sau nu a fost comparata la montaj cu piesa de inlocuit.
 6. Piesa s-a uzat sau deteriorat din cauza suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficiente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului sau atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.
 7. Autoturismul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare (raliuri, competitii sportive, taximetrie, depasirea greutatii maxime admise, modificarea instalatiei electrice etc.).
 8. Autoturismul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi, atmosferici sau de alta natura (socuri termice, electrice, mecanice).
 9. Piesele prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi si deformari sau au suferit actiunea unor factori externi.
 10. Piesele prezinta o uzura normala (fireasca).Piesele care fac obiectul unei reclamatii de garantie vor fi expediate la punctul de lucru AnvelopeX.ro insotite de urmatoarele documente, numai dupa notificarea scrisa (e-mail) a Vanzatorului:


 1. Copie dupa factura de achizitie, bonul sau chitanta cu care a fost cumparata piesa de la AnvelopeX.ro.
 2. Dovada montarii intr-un service autorizat R.A.R. (deviz de montaj) si documentele fiscale aferente.
 3. Documentul emis de catre un service autorizat R.A.R. (nota constatare) prin care se constata si se descrie detaliat defectiunea.
 4. Copie "Autorizatie Tehnica" a service-ului care a efectuat montarea pieselor si constatarea defectelor.
 5. Copie dupa certificatul de inmatriculare al autovehiculului pe care a fost montata piesa.
 6. Dovada verificarii instalatiei electrice in cazul acumulatorilor.

Lipsa unui singur document atrage dupa sine respingerea cazului de garantie.


Reclamatia depusa de cumparator va fi analizata si va primi un raspuns in termen de 20 zile lucratoare de la data receptiei produselor reclamate la sediul vanzatorului, insotite de toate documentele enumerate mai sus. In cazul in care nu se poate constata deficienta in cadrul societatii abilitate si este necesara efectuarea unei expertize de catre firma producatoare, ne rezervam dreptul de a remedia reclamatia la data primirii rezultatului din partea producatorului. Rezultatele analizei vor fi considerate obligatorii atat pentru vanzator, cat si pentru cumparator. Garantia acopera cel mult valoarea integrala a produsului reclamat.


Modalitatile de asigurare a garantiei sunt: intretinere, reparare, inlocuire.


Costul transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantie va fi impartit astfel:


 • de la Client catre AnvelopeX.ro – plata va fi efectuata de catre Client.
 • de la AnvelopeX.ro catre Client – plata va fi suportata de catre Vanzator.

In cazul in care reclamatia a fost justificata, Vanzatorul se obliga la inlocuirea produsului sau restituirea contravalorii reperului in termen de 14 zile calendaristice, calculate de la data trimiterii raspunsului de Vanzator.


Conditiile de garantie sunt parte integranta a documentelor de vanzare-cumparare, iar prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi online beneficiarul declara ca a luat la cunostiinta prevederile acestor documente. Clientul are obligatia de a verifica existenta tuturor actelor aferente tranzactiei, lipsa acestora generand neacordarea garantiei.
14. Declaratie de conformitateS.C. BIBACO TOTAL S.R.L. cu sediul in Sibiu, Str Str. Victor Hugo Nr. 2, jud. Sibiu, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J32/372/2015 si cod fiscal 34396415, asiguram si declaram pe propria raspundere, conform cu prevederile art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normativele in vigoare si cu specificatiile tehnice ale producatorului.
15. LitigiiPrezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Vanzator si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.
16. RaspundereVanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea produselor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site si orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.
17. Forta majoraNiciuna din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
18. Limite ale utilizarii site-uluiAtunci cand accesati Site-ul declarati ca sunteti de acord sa folositi acest serviciu numai in scopuri legale. Mai exact va obligati sa:


 • nu modificati, copiati, distribuiti, transmiteti, afisati, publicati, reproduceti, acordati licente, creati produse derivate, transferati sau vindeti orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • nu permiteti/autorizati vreo terta persoana sa foloseasca site-ul pentru a transmite sau a receptiona orice material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintatoare, agresiva, defaimatoare, rasista etc.;
 • nu desfasurati si sa nu permiteti desfasurarea activitatilor de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului" (Denial of Service). Utilizatorii care violeaza securitatea site-ului, a sistemelor sau retelelor serverelor pe care acesta este mentinut pot fi actionati in instanta, civil si penal.19. Dispozitii finale


AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului, dar si orice continut fara o notificare prealabila a Membrului sau Clientului.


In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, AnvelopeX.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc., care nu sunt facute de catre administratorul site-ului.


AnvelopeX.ro isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a site-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.


Acesti Termeni si Conditii alcatuiesc intreaga intelegere dintre AnvelopeX.ro si Utilizatori/Clienti in legatura cu utilizarea de catre acestia a site-ului si inlocuieste orice intelegeri sau acorduri anterioare (orale sau scrise) cu privire la utilizarea de catre Clienti a site-ului.


Pentru comentarii, intrebari, feedback, idei, sugestii sau alte comunicari/informatii referitoare la site-ul AnvelopeX.ro, va rugam sa ne contactati prin e-mail la office@anvelopex.ro.
20. Datele firmei


SC BIBACO TOTAL SRL

CUI: RO34627382
Registrul Comertului: J32/554/2015
Adresa: Sibiu, Str. Victor Hugo Nr. 2
Tel. Contact: 0784.218.046
 • anvelope michelin
 • anvelope bridgestone
 • anvelope continental
 • anvelope goodyear
 • anvelope dunlop
 • anvelope kleber
 • anvelope firestone
 • anvelope barum
 • anvelope debica made by goodyear
 • anvelope kumho
 • anvelope sava
 • anvelope yokohama
 • anvelope bf goorich
 • anvelope fulda
 • anvelope hankook
 • anvelope general
 • anvelope falken
 • anvelope nexen
 • anvelope pirelli
 • anvelope toyo
 • anvelope vredestein
 • anvelope uniroyal
 • anvelope federal
 • anvelope hilfy
 • anvelope matador
 • anvelope nokian
 • anvelope nankang
 • anvelope goodride
 • anvelope sebring
 • anvelope gislaved
 • anvelope fortuna
 • anvelope tigar
Dacă aveți probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu:

Nicolae Avram
Email: nicolae.avram@anvelopex.ro
Tel: 0769.078.310

3DSecure

Anvelope Arad Anvelope Brasov Anvelope Bucuresti Anvelope Cluj Anvelope Constanta Anvelope Iasi Anvelope Ploiesti Anvelope Pitesti Anvelope Sibiu Anvelope Timisoara

Anvelope Vara Anvelope Iarna Anvelope All Season Anvelope Autoturisme Anvelope SUV/4x4 Anvelope Autoutilitare Anvelope Tractor Anvelope Camioane

Google Rating

AnvelopeX is rated 4.8/5 based on 120 reviews on Google

Știați că… ?X

• Puteți verifica anvelopele la livrare, înainte să le plătiți

• Livrarea este GRATUITA ORIUNDE in Romania, pentru orice comanda de minim 4 anvelope sau jante

• Pretul anvelopelor include TVA si taxa pe ecovaloare

• Toate anvelopele sunt noi, de fabricatie recenta si beneficiaza de garantie de pana la 3 ANI

• Posibilitate plata in 3 rate